Site icon TrikalaVoice

Φαρσοκωμωδία με τον Ε-65. Δεν παραδόθηκε ούτε σήμερα…

Η λέξη «φαρσοκωμωδία» είναι λίγη για να περιγράψει τα όσα συμβαίνουν με τον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Ελλάδος ο οποίος έπρεπε να παραδοθεί από τον περασμένο… Μάρτη!…

Τότε, την περασμένη άνοιξη, ο Ε-65 ήταν ο μοναδικός από τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας που δεν δόθηκε  στη κυκλοφορία (δόθηκαν τότε οι σήραγγες των Τεμπών, η Πατρών-Κορίνθου και το μεγαλύτερο τμήμα της Ιονίας Οδού). Υπήρξαν διαβεβαιώσεις πως θα δοθεί μέχρι 31 Αυγούστου. Ούτε. Έπειτα έλεγαν μέσα στον Οκτώβρη. Ούτε. Τελευταία πληροφόρηση έκανε λόγο για παράδοση την… Τρίτη 19 Δεκεμβρίου!… Δεν συνέβη. Νέα διαρροή μιλάει για παράδοση το… πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου!!!… Στο τέλος θα δοθεί στη κυκλοφορία και… δεν θα το πιστεύουμε.

Κι όλος ο λόγος γίνεται για το «τυφλό» τμήμα του δρόμου που ξεκινάει από τα Τρίκαλα, διασχίζει την Καρδίτσα και καταλήγει στο οροπέδιο μετά τον Δομοκό, στο ύψος της Ξυνιάδας. Είναι μήκους 90 χλμ. περίπου και αν και δεν βγαίνει στον ΠΑΘΕ εντούτοις διευκολύνει πολύ και κάνει ασφαλέστερες τις μετακινήσεις από και προς Δυτική Θεσσαλία (Τρίκαλα-Καρδίτσα) καθώς παρακάμπτονται οι επικίνδυνες στροφές του Δομοκού.

Exit mobile version