Τοπικά

Φώτης Καψάλης: Υπέρμαχος της υποστήριξης των επιχειρήσεων

Την υποστήριξή του, στις επιχειρήσεις της περιοχής μας και του νομού, εξέφρασε κατά την περιοδεία του, ο επικεφαλής της ψηφοδελτίου στο νομό Τρικάλων της συμμαχίας του «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης.

 

 

Λίγα 24ωρα πριν την ολοκλήρωση των περιοδειών του στο νομό Τρικάλων, το στέλεχος του κόμματος Βολτ Ελλάδας, που συμμετέχει στην συμμαχία και στο ψηφοδέλτιο του «Πράσινο και Μωβ», εστίασε την προσοχή του, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανοίγοντας ένα εποικοδομητικό διάλογο με τους υπευθύνους αλλά ταυτόχρονα και τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επισκέφτηκε την περιοχή της Πηνειάδας, με επίσκεψη στην εταιρία «Space Sonic», έχοντας συναντήσεις με τον υπεύθυνο κ. Μακρή ενώ λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο Γριζάνο και στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου γαλακτοκομικών προϊόντων Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής, για να συναντηθεί με τον διευθυντή, κ. Κώστα Κοκκινίδη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων εντασσόταν και η συνάντηση με τον Γιάννη Γκουγκοστάμο, υπεύθυνο της επιχείρησης Σιδηροκατασκευών – Αλουμινίου, έχοντας την ευκαιρία για μια ευρεία συζήτηση γύρω από τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια μικρομεσαία επιχείρηση.

Ο Φώτης Καψάλης, μίλησε για την αναγκαιότητα υποστήριξης των επιχειρήσεων, με γενναία μέτρα και παρεμβάσεις, οι οποίες θα μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους και φυσικά θα συνεχίζουν να στηρίξουν τοπική και εθνική οικονομία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην προσφορά θέσεων εργασίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης