Site icon TrikalaVoice

Χαμόγελα στο Ριζαριό

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε  η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Νέων και Γονέων Ριζαριού. Φιλοξένησαν μια ξεχωριστή παράσταση  από το Δημοτικό κουκλοθέατρο – Δημοτικό θέατρο σκιών Τρικάλων με εμψυχωτή τον Τζίκα Νικόλαο στα πλαίσια των δράσεων  με απώτερο σκοπό την διασκέδαση των παιδιών της συνοικίας  , την γνωριμία των κατοίκων με το ΔΣ αλλά και την ενημέρωση τους για τις στοχευμένες παρεμβάσεις που στόχο έχουν την αναβάθμιση  της εικόνας της συνοικίας , την βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του Ριζαριου.

Τα μέλη του Συλλόγου έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την κατασκευή κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου στην είσοδο της συνοικίας πραγματοποιώντας  συνεχείς συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος δείχνει κατανόηση και ενεργεί για επίλυση. Σύμφωνη είναι και η γνώμη του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου για την κατασκευή του κόμβου.

Όσον αφορά την εκδήλωση αθρόα ήταν η προσέλευση των κατοίκων γεμίζοντας την πλατεία με παιδικά χαμόγελα και φωνές χαράς !!!! Με το τέλος της παράστασης διανεμήθηκαν δωρεάν σε όλα τα παιδιά κρέμες και ρυζόγαλα μετά από σχετική χορηγία . Ακολούθησε barbeque party !!!
Τα έσοδα απο την εκδήλωση θα διατεθούν στην ανάπλαση των παιδικών χαρών σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , οι οποίες μέχρι και σήμερα με ορθό προγραμματισμό πραγματοποιούν καθημερινά παρεμβάσεις στη συνοικία !!!

Exit mobile version