Ροή Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΔΑΠ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Η Α΄ Βάρδια (πρωινή) του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων  πραγματοποίησε  τις εξής Χριστουγεννιάτικες δράσεις:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  29/11/2017

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου & χώρου.

 

ΤΡΙΤΗ  05/12/2017

Με αφορμή την Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» με την Μουσικοκινητική Παράσταση «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  20/12/2017

Οι δράσεις της πρωινής βάρδιας του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» συνεχίστηκαν με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή την Τετάρτη 20-12-2017 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά  χαιρετισμό από την υπεύθυνη του κέντρου Κα Ανθή Ίτσιου. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν και οι παραβρισκόμενοι που ήταν:

– Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ο οποίος ανακοίνωσε  την αγορά νέου αυτοκινήτου μεγαλύτερης χωρητικότητας για την μεταφορά των ατόμων με αναπηρίες και  την δημιουργία ενός ακόμα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάγκης που έχει προκύψει. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ευχήθηκε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2018.

-Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εμπορίου & Αγροτικής Ανάπτυξης Κος Κων/νος Ψύχος.

– Ο Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Ιωάννης Σιακαβάρας.

– Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Κος Ευάγγελος Ρίζος.

– Η  Πρόεδρος του Συλλόγου « ΑΡΩΓΗ» Κα Ελένη Καιμά.

– Ο Πρόεδρος του Συλλόγου « ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» Κος Σωτήρης Τσιρογιάννης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μετέφερε τις ευχές του στα άτομα με αναπηρίες τηλεφωνικά.

Αμέσως μετά  τα παιδιά μαζί με την βοήθεια του προσωπικού παρουσίασαν ένα

Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό σκέτς «ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». Τα άτομα με αναπηρίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκαλώντας έτσι συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η γιορτή έκλεισε με ευχές για Καλές Γιορτές και  ένα Ευτυχισμένο 2018.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12/2017

Οι δράσεις θα κλείσουν με τον Εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του «Αγίου Κων/νου και Ελένης»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης