Τοπικά

Χρ. Σιμορέλης: Συνεχίζει μαχητικά εξορμήσεις σε πόλη και χωριά

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Τρικάλων, Χρήστος Σιμορέλης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς περιοδείες και εξορμήσεις στην πόλη και στα χωρία του Νομού. Τη Δευτέρα 24/6, επισκέφτηκε την Λαϊκή αγορά των Τρικάλων, εκεί που χτυπάει ο παλμός της πραγματική οικονομίας, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και παραγωγούς. Στη συνέχεια βρέθηκε στην περιφεριακή ενότητα Τρικάλων (Νομαρχία) όπου συνομίλησε με τους λειτουργούς της αυτοδιοίκησης. Επίσης ακολούθησαν περιοδείες στα χωριά Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο, Γόμφοι και ομιλία στο Κεφαλόβρυσο.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε και ψήφισε ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών έτσι ώστε να αποτελέσουν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας, επιδιώκοντας να βάλει τέλος στις παθογένειες και στην αυθαιρεσία του παρελθόντος. Ο Χρ. Σιμορέλης ως εισηγητής του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο γνωρίζει καλά τις θετικές αλλαγές που έφερε (απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης και ανανέωσης αδείας, μοριοδότηση για τη θέση στη λαϊκή, εξορθολογισμό των ποσών των διοικητικών κυρώσεων) καθώς και όλα τα ζητήματα των λαϊκών αγορών και είχε πολλά να συζητήσει με τους παραγωγούς. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν τμήμα της οικονομικής ραχοκοκαλιάς της χώρας μας και αξίζει να στηριχθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική επιλογή ώστε να μην επιστρέψουμε πίσω σε αυτούς που χρεωκόπησαν τη χώρα και μας οδήγησαν στη κρίση. Ήρθε η στιγμή να πάμε όλοι μαζί ακόμα πιο μπροστά, για αυτό στις 7 Ιουλίου στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, θα πραγματοποιήσει περιοδείες την Πέμπτη 27/6:

  • στις 9. 00 στη Λαϊκή της Οιχαλίας
  • στις 20.00 στην Παναγίτσα
  • στις 20.30 στο Γριζάνο
  • στις 21.30 Ομιλία στην Κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης