Τοπικά

Χρ. Σιμορέλης: Συνεχίζει τις περιοδείες και οργώνει τον Νομό

Οι καθημερινές εξορμήσεις στην πόλη και τα χωριά συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον Χρήστο Σιμορέλη, υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Την Πέμπτη 20/6 επισκέφτηκε τα χωριά Αγιόφυλλο, Παλαιόπυργο, Αρδάνι, Ρίζωμα και ακολούθησε συλλογική ομιλία στον Πλάτανο. Οι περιοδείες συνεχίστηκαν εντατικά την Παρασκευή 21/6, βρέθηκε με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στα χωριά Άγιος Βησσαρίων, Φιλύρα, Ελευθεροχώρι και Φήκη όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία όλων των υποψήφιων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πολύ θετικό κλίμα και με καθαρές κουβέντες βρίσκεται σε άμεσο και συνεχή διάλογο με όλους τους πολίτες. Ενημερώνει για το σημαντικό έργο της κυβέρνησης την τετραετία που πέρασε αλλά και για το πλήρως εφαρμόσιμο και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Στις συζητήσεις του με τους κατοίκους των χωριών αναφέρεται στα αναπτυξιακά μέτρα για τον αγροτικό τομέα, όπως είναι οι φοροελαφρύνσεις για κοινωνικά και αλληλέγγυα συνεταιριστικά σχήματα, το αφορολόγητο για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, η εξομάλυνση του ρυθμού απόδοσης των επιδοτήσεων, το ακατάσχετο για τις ενισχύσεις και η ρύθμιση των αγροτικών χρεών.

Ο Χρ. Σιμορέλης υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελεί τη μόνη επιλογή που  διασφαλίζει ότι η ολόκληρη η κοινωνία αφήνει οριστικά πίσω την κρίση και ότι η χώρα θα παραμείνει σε ένα ασφαλές και ελπιδοφόρο μονοπάτι. Επομένως σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για δίκαιη ανάπτυξη και ισχυρό κοινωνικό κράτος. Αυτό σημαίνει πως θα εφαρμοστούν στοχευμένες μειώσεις φόρων (δικαιότερη φορολογία), αλλά και αύξηση κοινωνικών δαπανών για να έχουμε καλύτερη υγεία, παιδεία και υπηρεσίες προς τους πολίτες. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει νέες δουλειές με αυξημένους μισθούς και δικαιώματα, καθώς και ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου για πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά και στη δημόσια διοίκηση του κράτους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης