Site icon TrikalaVoice

Χωρατατζήδες στο Δήμο Τρικκαίων. Επιμένουν ότι δεν πλημμυρίσαμε (video)

Σε ένα περίεργο δόγμα ότι “δεν πλημμυρίσαμε ποτέ” την περασμένη Τρίτη 20 Αυγούστου, κόντρα στον εφιάλτη που όλοι ζήσαμε στην πόλη των Τρικάλων, επιμένει η Δημοτική Αρχή των Τρικκαίων.

 

Την άποψη είχε εκφράσει ο ίδιος ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης την υπερασπίστηκε με πρωτοφανές σθένος ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Τάκης Παζαϊτης (σ.σ. κάνοντας και μια συγκλονιστική ανάλυση περί της θεωρίας του νεροχύτη), αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας και ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Καταβούτας (“δεν θα τη χαρακτήριζα πλημμύρα, αλλά έντονη βροχόπτωση” είπε):

Εμείς παρακάτω αναρτούμε τα βίντεο εκείνης της ημέρας-που δεν υπήρξε πλημμύρα κατά τη Δημοτική Αρχή-έτσι για την ιστορία, από τη Στρατηγού Σαράφη, από την Αμαλίας, από την Ηπείρου, από την Μπάρα όπου αποκλείστηκαν ένοικοι πολυκατοικίας και σημειώνουμε τι εστί “χωρατατζής” στην Ελληνική: Ο όρος “χωρατατζής” προέρχεται από την ελληνική λέξη “χωρατό”, που σημαίνει αστείο ή πείραγμα. Ο “χωρατατζής” είναι το άτομο που έχει την τάση να κάνει αστεία, πειράγματα και να διασκεδάζει τους άλλους με το χιούμορ του. Συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον που είναι έξυπνος, εύστροφος και έχει την ικανότητα να δημιουργεί κέφι και ευθυμία στην παρέα.

Χαρακτηριστικά του Χωρατατζή

Οδός Μετεώρων

 

 

Exit mobile version