Λένε πως το Καζάν Ντιμπί το φτιάχνουν σε καζάνι… ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ διότι εμείς στα Τρίκαλα το φτιάχνουμε στην κατσαρόλα και μάλιστα το καίμε επειδή η κατσαρόλα που πήραμε απ’ τους κινέζους δεν έχει βαρύ πάτο!!!
Δείτε τον μάγειρα του κάμπου Αντώνης Κούκεν να μας το φτιάχνει και να μας το κερνάει!!!! Πεντανόστιμο γλύκισμα!!!
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter