Παραπολιτικά Ροή

Σφοδρή επίθεση Σκρέκα σε… Τσίπρα!!!

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός χαρακτήρισε στη Βουλή τον Αλ. Τσίπρα «από Πρωθυπουργό του «πάρτα όλα», Πρωθυπουργό του «δώστα όλα» και τζάμπα»!!!…

«Ακούσαμε τον κ. Τραμπ» είπε «να ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα για τα 2,4 δις ευρώ που θα δοθούν για τον εκσυγχρονισμό των Ελληνικών F16 και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από αυτό στις ΗΠΑ, αλλά  δεν ακούσαμε η Ελλάδα τελικά τί θα κερδίσει από την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Τί πήραμε τελικά εκτός από αοριστολογίες για επενδύσεις και ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα; Αποδεικνύεται ότι ο Πρωθυπουργός που εκλέχθηκε με το σύνθημα «πάρτα όλα», τελικά είναι ο Πρωθυπουργός του «δώστα όλα» και τζάμπα, χωρίς αντίκρισμα».

Ο Κώστας Σκρέκας εμφανίστηκε μάλλον… ορεξάτος στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Βουλής καθώς επικαλούμενος τα στοιχεία που η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα μίλησε για παταγώδη διάψευση του success story του Αλ. Τσίπρα, «καθώς φαίνεται πως η μοναδική χρονιά τα τελευταία δέκα χρόνια που η Ελλάδα είχε μπει σε τροχιά ανάπτυξης ήταν το 2014 με 0,7 % ρυθμό ανάπτυξης, όταν το 2015 κατέγραψε ύφεση 0,3% και το 2016 ύφεση 0,2%».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης