Ο Chan Hong Meng, ιδιοκτήτης του Liao Fan Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, της καντίνας στην Σιγκαπούρη που πέρυσι έγινε γνωστή παγκοσμίως λόγω της βράβευσής της με 1 αστέρι Michelin, συνεχίζει να προσφέρει το οικονομικότερο «μισελενάτο» γεύμα παγκοσμίως. Ωστόσο, αφενός το μενού που προσφέρει στο εστιατόριο είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της καντίνας, εμπλουτισμένο μόνο με μερικά απλά πιάτα, αφετέρου οι τιμές διαφοροποιούνται λόγω του ότι στο εστιατόριο τα έξοδα είναι σαφώς περισσότερα και το περίφημο πιάτο που τον έκανε γνωστό κοστίζει πλέον 3.80 δολάρια, τιμή προφανώς εξαιρετικά χαμηλή για ένα εστιατόριο ενός σεφ με αστέρι Michelin. Θα φέρει το Hawker Chan δεύτερο αστέρι στον 52χρονο Meng; Δεν συνέβη στον φετινό Οδηγό όμως πάντα υπάρχει και επόμενη χρονιά.
olivemagazine.gr