Αθλητισμός

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα αγωνιστικά τμήματα της Άμιλλας

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο κλειστό της Μπάρας η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Απολλώνιου Λάρισας. Αν και υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ομάδα της Άμιλλας να απαρτίζεται από πολύ νεαρές αθλήτριες ( κυρίως παγκορασίδες), έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετό θέαμα όπου τελικά οι μικρές των Τρικάλων ηττήθηκαν με 1-3 σετ (18-25, 20-25, 25-21, 23-25). Η σύνθεση για την Τρικαλινή ομάδα: (Γούλας Θ.) Γάτσια Χ., Βάρα Σ., Προβίδα Ε., Νταράλα Α., Πάνου Ε., Ιακωβάκη Α., Αλεξίου Κ., Κουρομπλή Ε., Χύτα Λ., Μανώλη Ε., Μανθοπούλου Ε., Παιάνα Χ.,

 

Το Σάββατο επίσης η αντρική ομάδα της Άμιλλας ταξίδεψε στον Τύρναβο για να αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας την ομώνυμη ομάδα. Και εδώ η ομάδα της Άμιλλας συμμετέχει στο πρωτάθλημα με νεαρούς κυρίως παίκτες (παίδες οι περισσότεροι) αλλά με αρκετό ταλέντο. Αναμενόμενο το σκορ λοιπόν με  3-0 υπέρ της ομάδας του Τυρνάβου ( 25-19, 25-21, 25-16). Η Σύνθεση για την τρικαλινή ομάδα: (Γούλας Θ.) Αναγνώστου Π., Δεμέναγας Ν., Ανδρεόπουλος Σ., Πετσιάς Α., Πάνου Ε., Παπαδημητρίου Ε., Μητάκος Β., Μιχαλίτσης Α.

Την Κυριακή η εφηβική ομάδα αντιμετώπισε στη Λάρισα την ομάδα της Ε.Α.Λ. Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό θέαμα και πάθος η ομάδα της Άμιλλας επικράτησε της Ε.Α.Λ. με 1-3 σετ ( 19-25, 25-16, 25-27, 18,25). Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: (Γούλας Θ.) Κελεπούρης Φ., Ζησόπουλος Φ., Τσιγαρίδας Λ., Λιάνος Γ., Ανδρεόπουλος Σ., Αναγνώστου Π., Πετσιάς Α., Παπαδημητρίου Ε., Μιχαλίτσης Α., Μητάκος Β., Πάνος Ε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης