Τοπικά

Θρίλερ με το θάνατο του ιατρού Ι. Παντελιδάκη

Πρωτοφανές αστυνομικό-οικονομικό θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από το θάνατο του ιατρού. Το σπίτι και το γραφείο του φρουρούνται, ενώ αναμένεται σήμερα Ιατροδικαστική έκθεση.

Ο θάνατος του Ιωάννη Παντελιδάκη, ενός εκ των πλέον διακεκριμένων μελών της Τρικαλινής κοινωνίας, επήλθε την Παρασκευή και θεωρείται από την αστυνομία «αιφνίδιος» καθώς δεν σημειώθηκε στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr αυτεπάγγελτα διατάχθηκε και ζητήθηκε Ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Ωστόσο τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της Ιατροδικαστικής εξέτασης όρισαν και τα παιδιά του εκλιπόντος, ενώ υπήρξε μια πληροφορία ότι θα μπορούσε να οριστεί και από την πλευρά του Ιδρύματος, το οποίο ο ιατρός είχε ιδρύσει.

Εφόσον η Ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρωθεί και διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου, θα μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία της κηδείας και της ταφής του Ι. Παντελιδάκη. Όλο το Σαββατοκύριακο πάντως το σπίτι και το γραφείο του ιατρού φρουρούνταν από αστυνομικούς καθώς είναι γνωστό ότι η οικονομική επιφάνεια του αντρός ήταν μεγάλη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης