Μια συνταγή από το Παντοπωλείο “Το Κέντρον” στη Φήκη, ειδικά για αυτές τις μέρες.
Η ταραμοσαλάτα είναι ένα τέλειο συνοδευτικο για ολα τα θαλασσινα για ολο το χρόνο. Τα υλικα λίγα και ευκολα, πάμε να τα δουμε:
Υλικά: 2 κ.σ ταραμα (περιπου 130 γρ.) 1 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο χυμο απο δυο λεμονια 3 φετες ψωμί που τις εχουμε μουλιάσει και στραγγίσει.
Βαζουμε στο μιξεράκι τον ταραμά, το λεμονι και το ψωμί και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι μας σε δυο – τρεις δόσεις και το δοκιμάζουμε να δουμε αν θελει κάτι για συμπλήρωμα Μόλις γίνει μια λεία αλοιφή έιναι έτοιμο. Σερβίρουμε με λεμονάκια και ελιες.
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter