Τοπικά

Τι λέει σήμερα ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τον Ε-65;

Ευρεία σύσκεψη πολιτικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων προκάλεσε το Επιμελητήριο Τρικάλων. Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Λέγκας, οι βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρ. Χάιδος απο το ΠΑΣΟΚ και Αχ. Κανταρτζής απο το ΚΚΕ, ο νομάρχης Τρικάλων Ηλ. Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Τρικκαίων Μιχ. Ταμήλος, η Ομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών, οι ενώσεις ΕΒΕ και οι εμπορικοί σύλλογοι του Νομού. (EUROKINISSI / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)

Ο Νίκος Λέγκας ο άνθρωπος ο οποίος ταύτισε τη πορεία του στα κοινά με την κατασκευή του οδικού άξονα κεντρικής Ελλάδος μιλάει για την παράδοση του πρώτου τμήματος.

Ως πρόεδρος του ΤΕΕ Κ.Δ. Θεσσαλίας, βουλευτής έπειτα και υφυπουργός Οικονομικών τη διετία 2007-2009 ο Νίκος Λέγκας πήρε πάνω του το σημαντικότερο ίσως έργο που επιχειρήθηκε στην περιοχή μας. Οραματίστηκε τον αυτοκινητόδρομο κεντρικής Ελλάδος Ε-65, πίεσε προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή του και σήμερα βλέπει να παραδίνεται στη κυκλοφορία το πρώτο του τμήμα, έστω και κουτσορεμένο, με πολλά χρόνια καθυστέρηση. Δεν πανηγυρίζει, δεν μηδενίζει, αλλά… χτυπάει πάλι καμπανάκι. «Την ώρα που ο Ε65 παραδίδεται από το κρεβάτι του Προκρούστη, χρειάζονται εγκαίνια;» αναρωτιέται. Με ανάρτησή του δε αργά το βράδυ της Πέμπτης υπενθυμίζει δήλωσή του τον Δεκέμβρη του 2011 για τον δρόμο ζητώντας να μην επαναληφθούν άλλα λάθη: «Καλώς τον (Ε65) κι ας άργησε!!
Έστω και κουτσουρεμένος αφού του λείπουν και τα δυο άκρα.
Τα λέγαμε από το 2011… και δυστυχώς επαληθευτήκαμε.
Τα λέμε και τώρα..και μας απαντάνε με “φτιασιδωμένα” βίντεο με ψαλίδια και κορδέλες εγκαινίων».

Καλώς τον (Ε65) κι ας άργησε!! Έστω και κουτσουρεμένος αφού του λείπουν και τα δυο άκρα. Τα λέγαμε από το 2011… και δυστυχώς επαληθευτήκαμε.Τα λέμε και τώρα..και μας απαντάνε με "φτιασιδωμένα" βίντεο με ψαλίδια και κορδέλες εγκαινίων.

Posted by Nikos Legkas on Thursday, 21 December 2017

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης