Τοπικά

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ. Εκπαίδευση προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων, στα Τρίκαλα

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ πραγματοποιεί Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Αφορά: Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι υποχρεωμένες να καταρτίζουν ή να απασχολούν προσωπικό το οποίο έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/17-08-07

Στόχος: Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Πιστοποίηση: Η Βεβαίωση κατάρτισης (πιστοποιητικό) του προγράμματος εκδίδεται από τον ΕΦΕΤ μετά την συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε γραπτές εξετάσεις. Με απόφαση του ΕΦΕΤ καθορίζονται τα σημεία και ο χρόνος των εξετάσεων. Το Θεσσαλικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης χορηγεί Προσωρινή Βεβαίωση που ισχύει μέχρι την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το πρόγραμμα είναι διαρκείας 6 ωρών.

Οι εκπαιδευτές είναι επιλεγμένοι από το Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ.

Στους εκπαιδευόμενους παρέχεται το υλικό του σεμιναρίου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ

ΚΟΝΔΥΛΗ 36 – ΤΡΙΚΑΛΑ – 2431030055

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης