Τοπικά

Κυνήγι θησαυρού και… Απόκριες στην Καλαμπάκα (το πρόγραμμα)

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Καλαμπάκας. Οι εκδηλώσεις ανοίγουν από το απόγευμα τις Παρασκευής στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου όπου θα εμφανιστεί η νεαρά αγαπημένη Demy (στις 8.30 μ.μ. η έναρξη της συναυλίας). Εκεί θα συμμετάσχουν και οι… κυνηγοί του θησαυρού, ο οποίος  συγκεντρώνει φέτος το ενδιαφέρον πολύ περισσότερων από κάθε άλλη χρονιά.

Το «9ο κυνήγι του θησαυρού» (… και 7ο παιδικό) ξεκινά το μεσημέρι τους Σαββάτου, στις 2 μ.μ. από την πλατεία Ρήγα Φεραίου. Γρίφοι, μυστήριο, αλήθειες, ευκαιρίες από το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σταγών» που βάζει για ακόμη μια φορά τη σφραγίδα του.

Στις 7.30 μ.μ. ο χορευτικός όμιλος «Μετέωρα» υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Δήμα θα βγει με τα μέλη του για καντάδες στα σοκάκια της πόλης, με αφετηρία το Δημαρχείο Καλαμπάκας και κορύφωση στην πλατεία Ρήγα Φερραίου.

Το απόγευμα της Κυριακής, με το πέρας του κατανυκτικού Εσπερινού, στις 6 μ.μ. οι Καλαμπακιώτες θα χορέψουν τον παραδοσιακό χορό «Κάτω στον Άγιο Θόδωρο», στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Την Καθαρά Δευτέρα παραδοσιακά κούλουμα, χαρταετοί, φασολάδες, χαλβάδες, κρασιά στο πρώην ΚΕΓΕ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμπάκα!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης