Παραπολιτικά

10 πράγματα που μάθαμε αυτόν τον Μάιο στα Τρίκαλα

Φεύγει κι ο Μάιος και κατά την παράδοση κάνουμε την ανασκόπηση του μηνός κρατώντας αυτά που… μάθαμε μέσα σε αυτόν τον μήνα:

 

  1. Είδαμε τον Δημήτρη τον Κουρέτα να ψέλνει στα Μετέωρα, να σηκώνει επιταφίους με τον Αβραμόπουλο και μετά το Πάσχα να ξεναγεί τον Κασσελάκη στις ακτές της Κάρλας. Τα όνειρά μας ροζ.
  2. Γιορτάσαμε την εργατική Πρωτομαγιά στις… 7 του μηνός, σε παγκόσμια πρωτοτυπία, όχι σε τίποτα συγκεντρώσεις και τέτοια, αλλά στα λιβάδια με μπάρμπεκιου.
  3. Ζήσαμε τη συνέχεια της σαπουνόπερας… «Τόλμη και γοητεία στην κεντρική πλατεία» με τον αλτρουιστή και ανιδιοτελή εργολάβο Χρήστο Κατσιάνα να δηλώνει από ραδιοφώνου ότι θα τη φτιάξει τη πλατεία με δικά του λεφτά!!!… Λεβέντης…
  4. Απολαύσαμε τον Ιωάννη τον Κουτσονάσιο τον ιατρό, τον και πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων, να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην Ασκληπιού με εκείνα τα θεϊκά γυαλιστερά του σκαρπίνια, συνοδεύοντας υπουργούς,  υφυπουργούς, βουλευτές και φιλόδοξους υποψήφιους ευρωβουλευτές.
  5. Υποδεχθήκαμε… ντάλα ήλιο στην Ασκληπιού τον Νίκο Ανδρουλάκη. Έριξε πακέτο με καθυστέρηση μιας ώρας στους ταλαίπωρους ΠΑΣΟΚτζήδες και… θυμωμένος, ως συνήθως, μίλησε για τα… ράντζα στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας!… Είναι σπουδαίος…
  6. Αποθεώσαμε τη βουλεύτρια Μαρίνα Κοντοτόλη που έτρεξε και στο Run Greece και κατέγραψε νέο ατομικό ρεκόρ!…
  7. Είδαμε δυο δικά μας παιδιά, τον Φώτη Καψάλη εκ της Οιχαλίας και την Όλγα Μαρκογιαννάκη, νύφη στη Μεγάρχη, να διεκδικούν την ψήφο των Τρικαλινών με στόχο την εκλογή στην Ευρωβουλή. Ο μεν Καψάλης με το κόμμα «ΚΟΣΜΟΣ», η δε Μαρκογιαννάκη με το ΠΑΣΟΚ…
  8. Είδαμε τον Παρδάλη να παραιτείται από την προεδρία του ΑΟΤ και να διαβεβαιώνει πως αυτή τη φορά είναι οριστικό και αμετάκλητο.
  9. Μάθαμε ότι στα Τρίκαλα έχουμε πολλούς «βάζελους» που βγήκαν να πανηγυρίσουν τη Euroleague, αλλά και ότι έχουν πολλαπλάσιους «γαύρους» που έκαναν τη νύχτα μέρα για την κατάκτηση του Conference.
  10. Είδαμε την Όθωνος να ξηλώνεται και να γίνεται από την αρχή. Ποδηλατόδρομος, πεζόδρομος και πράσινο πολύ. Φαίνεται πως γίνεται ο πιο όμορφος δρόμος της πόλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης