Παραπολιτικά Ροή

Ποιος φοβάται τον… Μιχαλάκη;

Οι «επιθέσεις» στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη από ομοϊδεάτες του κλιμακώνονται. «Να μην αγχώνονται τα παιδιά…» απαντά ο ίδιος.

Το τελευταίο δεκαήμερο ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης δέχθηκε απρόκλητες «επιθέσεις» από ανθρώπους με τους οποίους υπήρξε συνοδοιπόρος επί σειρά ετών. Εν αρχή ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Κίτσος Αναστασίου που… έτσι ξαφνικά δήλωσε ότι θα κατέβει απέναντί του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και άφησε αιχμές για μη στήριξη της Περιφέρειας στο Δήμο Τρικκαίων. Βέβαια αυτή η θεωρία κατέπεσε μόλις λίγες μέρες μετά όταν ο ίδιος ο Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχός του Ψύχος συναντήθηκαν με τον Αγοραστό και συμφώνησαν τη συνέχιση της καλής συνεργασίας, με σειρά έργων στα Τρίκαλα (δείτε ΕΔΩ).

Δεύτερο χτύπημα ήρθε χθες από τον πρώην υπουργό και βουλευτή Νίκο Λέγκα ο οποίος κατηγορεί (και τον) Μιχαλάκη για αδράνεια στο θέμα των πανεπιστημιακών σχολών των Τρικάλων.

Κύκλοι της Νομαρχίας βλέπουν μια προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής έντασης καθώς θεωρούν πως «ο Μιχαλάκης χαίρει της καθολικής αποδοχής του κόσμου, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει και να… κερδίσει και βουλευτική έδρα και το Δήμο και προφανώς την αντιπεριφέρεια. Δεν είναι σωστά, όμως, όσα κάνουν».

Τι απαντά ο ίδιος ο Χρήστος Μιχαλάκης σε όλα αυτά;… «Να μη αγχώνονται τα παιδιά. Θα τα πούμε…».

Το «παιχνίδι» μόλις αρχίζει (… μάλλον).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης