Αθλητισμός

Ο ΣΟΑΤ στην Σερβία για προετοιμασία 

Επίλεκτοι 5 αθλητές του ΣΟΑΤ βρίσκονται στην Sokobanha της Σερβίας για προετοιμασία στο διεθνές προπονητικό καμπ που γίνεται σε μια ορεινή περιοχή της Σερβίας.  Συμμετέχουν οι έφηβοι αθλητές του Συλλόγου παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες και εφόδια που θα είναι πολύ χρήσιμες για την αθλητική τους εξέλιξη.

Εξαιρετικό το προπονητικό τιμ που επιμελείται το πρόγραμμα της διοργάνωσης καθώς είναι οι προπονητές της πανίσχυρης στο Ταεκβοντό Εθνικής Ομάδας του Ιράν και συγκεκριμένα ο
ALIMOHAMAMMAD DOSHAGH,ο
HADI MOSTEAN LORON και η
MAHROZ SAEI που έφεραν μαζί τους αστέρια της Εθνικής Ιρανικής ομάδας στους Άνδρες και Γυναίκες.
Επίσης συμμετέχει και η Ασημένια Ολυμπιονίκης του Paris 2024 ALEKSANDRA PERICIC καθώς και πολλοί αθλητές υψηλότατες επιπέδου.
Με διπλές σκληρές προπονήσεις, πολλά δυνατά σπαρινγκ είναι το καθημερινό πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι 25 Αυγούστου και διοργανωτής είναι ο Σύλλογος της Σερβίας Asteriks Club.
 Τέτοιες διοργανώσεις εξελίσσουν τους αθλητές μας τόσο αγωνιστικά όσο και πολιτισμικά αφού έρχονται σε επαφή με διαφορετικές αθλητικές προσεγγίσεις όσο και πολιτισμικά. Τίποτε δεν είναι τυχαίο για την πολυετή πορεία του ΣΟΑΤ που δεν φείδεται κόπων και εξόδων για την εξέλιξη των αθλητών του.
Τους αθλητές μας συνοδεύουν οι προπονητές μας Νίκος Παϊταρίδης και Γιώργος Βαργιάμης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης