Τοπικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω παζαριού στα Τρίκαλα. Τι θα ισχύει από το Σάββατο

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πραγματοποίησης του Τρικαλινού παζαριού.

 

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν:

– απαγόρευση διέλευσης και στάθμευσης όλων των τροχοφόρων καθ’ όλη τη διάρκεια της ετήσιας εμποροπανήγυρης από 14/09/2024 έως 21/09/2024 στον οικισμό Καρυών και συγκεκριμένα στην οδό Σκοπέλου, από τη διασταύρωσή της με την ε.ο. Τρικάλων – Καρδίτσης και σε όλο το μήκος της, στην προέκτασή της επί της οδού Καραϊσκάκη εντός του οικισμού Καρυών, καθώς και στην οδό Φούρνων ή Φουρνονησίων.
Της απαγόρευσης διέλευσης εξαιρούνται τα Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα – ΤΑΞΙ και τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στα οποία επιτρέπεται:

Α) Η είσοδος από την αρχή της οδού Σκοπέλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Φούρνων, καθώς & έξοδος με αναστροφή των λεωφορείων και ΤΑΞΙ από την ίδια οδό (Σκοπέλου).

Β) Η διέλευσή τους στο Τμήμα της οδού Φούρνων (διπλής κατεύθυνσης) ή Φουρνονησίων από τη συμβολή της με την οδό Μεγ. Καλυβίων και μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Σκοπέλου.

Γ) Η μονοδρόμηση τμημάτων των οδών Δημ. Κούτρα (προτελευταίο τετράγωνο) και Κιλελέρ, με ροή κυκλοφορίας από την ανώνυμη οδό, προς και μέχρι την οδό Ελευθερίας.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης