Τοπικά

Η μάχη των δυο για το Επιμελητήριο Τρικάλων

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες συγκρότησης των δυο συνδυασμών που διεκδικούν την ηγεσία του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

 

Βασίλης Γιαγιάκος και Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου κάνουν τις τελευταίες “πινελιές” και μέσα στο επόμενο 20ήμερο, υποχρεωτικά καθώς η προθεσμία εκπνέει στις 18 Οκτωβρίου, θα δώσουν στη δημοσιότητα το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων τους. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα ο Γιαγιάκος-που πορεύεται με σύνθημα την εμπειρία των 21 ετών-έχει ανακοινώσει 76 υποψηφίους με τον συνδυασμό του και ο Παπαευθυμίου-που πορεύεται με σύνθημα την ανάγκη ανανέωσης-60 υποψηφίους.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 από ώρα 08:00 το πρωί έως ώρα 19:00 το βράδυ, στην έδρα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βενιζέλου 1, Τρίκαλα.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων του κάθε τμήματος του Επιμελητηρίου Τρικάλων που θα εκλεγούν στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι: α) Εμπορικό Τμήμα: πέντε (5) έδρες, β) Τμήμα Υπηρεσιών: επτά (7) έδρες, γ) Μεταποιητικό Τμήμα: επτά (7) έδρες, δ) Τουριστικό Τμήμα: μία (1) έδρα και ε) Αγροτικό Τμήμα: μία (1) έδρα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένα (1) έτος από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, ήτοι έχουν εγγραφεί έως και την 17/11/2023.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης