Τοπικά

Ο Δημήτρης Μπάρδας υποψήφιος στο Επιμελητήριο, με Γιαγιάκο

Ο Δημήτρης Μπάρδας, ένας νέος και πετυχημένος ήδη επιχειρηματίας, αποτέλεσε την έκπληξη των τελευταίων εκλογών στο Επιμελητήριο πετυχαίνοντας την εκλογή του στο Δ.Σ.. Στα 7 χρόνια που πέρασαν συμμετείχε στις δράσεις του Επιμελητηρίου, υπό τον Βασίλη Γιαγιάκο, κατέθεσε σημαντικές προτάσεις που έγιναν αποδεκτές και υλοποιήθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους, ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες για την εξωστρέφεια των Τρικαλινών επιχειρήσεων.

 

 

Ο Δημήτρης Μπάρδας, γιος του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων Μιχάλη Μπάρδα, διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου όντας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βασίλη Γιαγιάκου.

Με σπουδές ως Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στην πολυτεχνική σχολή του  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας και των κατασκευών.

Η εταιρεία του είναι πρωτοπόρα στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σε αγρούς , σε  στέγες  οικιών επιχειρήσεων και σταβλικές εγκαταστάσεις.  Μάλιστα βραβεύτηκε από την εταιρεία Huawei ως ένας από τους  κορυφαίους  εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών σε πανελλήνιο επίπεδο τον Μάρτιο του 2024 στα πλαίσια της πρώτης έκθεσης Renewable Energy Tech της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη .

Έχει επιβλέψει τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε μεγάλα έργα με σημαντικότερο την Κατασκευή  φωτοβολταϊκού ισχύος 8 MW στον Συκεώνα Καρδίτσας της εταιρείας Μυτιληναίος. Τέλος είναι αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Δ/νων σύμβουλος στην ανώνυμη εταιρεία ΚΤΗΤΩΡ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης