Επιχειρείν

5 πράγματα που μάθαμε από τα εγκαίνια του εργοστασίου της “ΟΛΥΜΠΟΣ” στην Κύπρο

Τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ” εγκαινίασαν στην Κύπρο το δεύτερο εργοστάσιό τους εκτός Ελλάδας, μετά από αυτό της Ρουμανίας, και το trikalavoice.gr το οποίο κάλυψε από κοντά το ιστορικό γεγονός (ΕΔΩ) απαριθμεί πέντε (5) πράγματα που έμαθε:

 

  1. Το σημαντικότερο, η φράση του εδώ και λίγους μήνες προέδρου του Ομίλου Στέλιου Δ. Σαράντη: “Αν θέλεις να προβλέψεις το μέλλον, πρέπει να το δημιουργήσεις”.
  2. Ο Τάκης και ο Μιχάλης Σαράντης μπορεί να έχουν δώσει χώρο στη νεότερη γενιά, αλλά παραμένουν η “ψυχή” του Ομίλου. Η παρουσία φίλων τους, με τους οποίους πορεύτηκαν μαζί για δεκαετίες, στα εγκαίνια επιβεβαιώνει την σύνδεσή τους με την ίδια την κοινωνία.
  3. Η Κύπρος υποδέχθηκε την επένδυση των Τρικαλινών επιχειρηματιών ως μια εκ των σπουδαιότερων που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια.
  4. Η νέα μονάδα, που περιλαμβάνει κτίρια συνολικής επιφάνειας 12.000 τ.μ., αποτελεί μια επένδυση η οποία αγγίζει τα 70 εκ. €. Πρόκειται για παραγωγική εγκατάσταση που παράγει χαλούμι ΠΟΠ και αναρή, με δυναμικότητα 18.000 τόνους χαλουμιού ετησίως η οποία ισοδυναμεί με το 40% της ετήσιας συνολικής ποσότητας χαλουμιού της Κύπρου.
  5. Τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ” δεν σταματούν εδώ. Οι επενδύσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της εταιρίας σε Ευρώπη και… στον κόσμο όλο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης