Τοπικά

Τι καταλάβαμε από τα ψηφοδέλτια Γιαγιάκου-Παπαευθυμίου για το Επιμελητήριο

Για πρώτη φορά μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και εκείνη την ιστορική μονομαχία Βασίλη Γιαγιάκου και Βασίλη Λιάγκα για την ηγεσία του Επιμελητηρίου, με νικητή τον πρώτο, έχουμε δυο ξεχωριστά ψηφοδέλτια και μάλιστα με ισχυρά ονόματα ένθεν κακείθεν.

 

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr την περασμένη Παρασκευή έληξε η προθεσμία κατάθεσης των ψηφοδελτίων με τον πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Βασίλη Γιαγιάκο να το ανακοινώνει πρώτος, θέλοντας να επιβεβαιώσει ένα αίσθημα υπεροχής και τον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου να ακολουθεί με βεβαιότητα ανανέωσης και αλλαγής σελίδας στο Επιμελητήριο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν 17-18 Νοεμβρίου και με την κατάθεση των ψηφοδελτίων εμείς καταλάβαμε τα εξής:

-Ότι έχουμε 176 (!!!) συνολικά υποψηφίους στους δυο συνδυασμούς (99 στου Γιαγιάκου-77 στου Παπαευθυμίου) οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη του σταυρού.

-Ότι οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και το εκλογικό σώμα ξεπερνάει τις 3.500 (έναντι 3.100 το 2017). Δεδομένου των πολλών υποψηφιοτήτων θα πρέπει να αναμένουμε μεγάλη συμμετοχή.

-Ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια μπήκαν «μεγάλοι παίκτες» και βιομήχανοι στα ψηφοδέλτια (αναζητείστε τους ΕΔΩ και ΕΔΩ).

-Ότι φημολογείται η εμπλοκή πολιτικών γραφείων, αλλά… μένει να αποδειχθεί σε ποιο βαθμό.

-Ότι θα πρέπει να θυμηθούμε… πως χορεύεται το «σκληρό ροκ» καθώς πληροφορούμαστε ότι έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης