Τοπικά

Κοπή πίτας από τα HOMEWORK (εκπροσωπήθηκαν τα Τρίκαλα)

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Νέου Φροντιστηρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του Golf Gardens Γλυφάδας. Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένο ολόκληρο το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Ομίλου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης πήρε το λόγο η κα Μάιρα Σκαλτσά, σύζυγος του εκλιπόντος Διονυσίου-Θωμά Κόλλια, υιού του ιδρυτή κου Νικολάου Κόλλια, που συγκίνησε με την ομιλία της αναφερόμενη στο έργο του.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο ιδρυτής του Ομίλου, Διδάκτωρ Ιστορίας κος Νικόλαος Κόλλιας, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη λειτουργία του Φροντιστηρίου από την ίδρυση του στις 3 Ιανουαρίου 1968 μέχρι και σήμερα.

Ακολούθησε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή του Φροντιστηρίου, κου Δημητρίου Ντάφου, ο οποίος επισήμανε τα ποιοτικά στοιχεία που διαφοροποιούν το Νέο Φροντιστήριο από τον ανταγωνισμό και έθεσε τους στόχους της αναπτυξιακής πορείας του Φροντιστηρίου για τα επόμενα χρόνια. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κο Ντάφο στην επέκταση δραστηριοποίησης του Ομίλου, μέσω των Κέντρων Μελέτης Homework, σe Ελλάδα και Κύπρο.

«Η παιδεία ως όραμα και ως πράξη» ήταν το θέμα ομιλίας, που ανέπτυξε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Υπουργός, κος Ιωάννης Πανούσης. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΟΕΦΕ κος Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Ομότιμος καθηγητής χειρουργικής κος Γολεμάτης Βασίλειος και ο καθηγητής του τμήματος επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΣΡ κος Καραποστόλης. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε με την ομιλία του, ο Νομικός, Πρόεδρος του «Οίκου του Νάυτου», κος Ευάγγελος Αυγουλάς, γνωστός για την κοινωνική του δράση σε θέματα ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, εξήρε την κοινωνική δράση και ευαισθησία που έχει επιδείξει το Φροντιστήριο μας, μέσα από τη συνεργασία του με διάφορες κοινωνικές οργανώσεις.

Το Κέντρο Μελέτης Homework Τρίκαλα Ανατολικά εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από την υπεύθυνη Εμμανουέλα Μπούρα είχε τη χαρά να γνωρίσει από κοντά όλα τα εξέχοντα πρόσωπα του Ομίλου καθώς και τους υπεύθυνους των άλλων Κέντρων Μελέτης Homework.

Τα κέντρα μελέτης «Homework» είναι δημιούργημα του μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης «Νέο Φροντιστήριο». Το «Νέο Φροντιστήριο», με εμπειρία από το 1968, με 51 εκπαιδευτικές μονάδες, πάντα κοντά στις ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους, υλοποίησε την επιθυμία τους για τη δημιουργία κέντρων μελέτης.

Στο πόλη μας λειτουργούν για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, το Κέντρο Μελέτης Homework Τρίκαλα Ανατολικά ( υπεύθυνη Μπούρα Εμμανουέλα) και το Κέντρο Μελέτης Homework Τρίκαλα Δυτικά ( υπεύθυνες Ζιώγα Ξανθή- Μάντζιου Εβίτα).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης