Τοπικά

Χρυσό μετάλλιο για τον Δ. Λώλα, τον Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ

Την Κυριακή  στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου έγινε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».  Ο Δημήτρης Λώλας, μαθητής της Β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Αθηνά, κατέκτησε για ακόμη μια φορά το Χρυσό μετάλλιο και έθεσε τα θεμέλια για τη συμμετοχή του σε διεθνείς διοργανώσεις στη συνέχεια της προσεχούς χρονιάς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τον μαθητή Δημήτρη Λώλα και του εύχεται να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του, προκειμένου στο μέλλον να έχει ως επιστέγασμα ανάλογες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» που διακρίθηκαν στη β΄ φάση και συμμετείχαν στον «Αρχιμήδη»: Καραθάνου Δήμητρα (β΄ γυμνασίου), Γούσιο Ιωάννη (γ΄ γυμνασίου), Καββαδία Ειρήνη – Μαρία (γ΄ γυμνασίου) και Καρατζά Ανδρέα, (Α΄ Λυκείου). Ο Σύλλογος Διδασκόντων τους εύχεται να έχουν δύναμη, επιμονή και υπομονή και να συνεχίσουν να αγωνίζονται, για να πετύχουν το στόχο τους στο μέλλον.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης


Συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή της Β’ Λυκείου των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Δημήτρη Λώλα που ανεβάζει τα Τρίκαλα για μία ακόμη φορά στο ψηλότερο βάθρο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον διαγωνισμό «Αρχιμήδης». Ευχόμαστε οι διακρίσεις να συνοδεύουν πάντα τις σπουδές του και την πορεία του και να είναι πάντα πρώτος των πρώτων.

Θερμά συγχαρητήρια στην οικογένειά του αλλά και στο σχολείο του για τη στήριξή τους.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης