Παραπολιτικά

Μπουλούμπασης για δήμαρχος Φαρκαδόνας

Νέα δεδομένα δημιουργεί στο Δήμο Φαρκαδόνας η φημολογούμενη πρόθεση του διευθυντού Α/θμιας Εκπαίδευσης να διεκδικήσει τη δημαρχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ο Χρήστος Μπουλούμπασης έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες έναν κύκλο επαφών με ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, με τα οποία και τον συνδέει η κοινή αγωνία για το μέλλον του Δήμου και της περιοχής. Αν και αρχικά ήταν διστακτικός, φέρεται τις τελευταίες εβδομάδες όλο και πιο κοντά στο να πάρει την απόφαση και να κατέλθει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, για υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας. Η υποψηφιότητά του συγκεντρώνει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά, ενώ ήδη στο πλευρό του τάσσονται ανοιχτά και γνωστοί ισχυροί αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής, καθώς και άνθρωποι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος κατάγεται και ζει στην Οιχαλία, η οποία εν πολλοίς καθορίζει με την ψήφο της και την εκλογή δημάρχων, διαχρονικά, στην περιοχή.

Ο ίδιος ο Χρήστος Μπουλούμπασης παραμένει προς το παρόν σιωπηλός και αναμένεται να γνωστοποιήσει επίσημα και ανοιχτά τις όποιες αποφάσεις του εντός των προσεχών εβδομάδων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης