Παραπολιτικά Ροή

Παπαστεργίου-Λάππας μιλούν για το ενδεχόμενο «συγκυβέρνησής» τους

Μετά την αποκάλυψη του trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) για την πρόταση «συγκυβέρνησης», ο δήμαρχος Τρικκαίων και ο προκάτοχός του τοποθετήθηκαν επισήμως.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Δημήτρης Παπαστεργίου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και σημείωσε ότι «δεν έχω λόγους να μην θέλω να συνεργαστώ, από όσους τώρα είναι στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έχω να χωρίσω κάτι.  Για μένα οι όποιες συνεργασίες πρέπει να γίνουν προεκλογικά προκειμένου να είναι προγραμματικές συμφωνίες. Οι μετεκλογικές είναι δύσκολες και ‘περίεργες’, έχουν μέσα ανταλλαγές. Την άποψη μου να γίνει συνεργασία με τον κ. Λάππα την έχω εκφράσει μέχρι και στο δημοτικό συμβούλιο, δεν σκοπεύω όμως και δεν είναι πρέπον να πω δημόσια την διαπραγματευτική μου πολιτική. Το ίδιο ισχύει και για τους κ. Μητσιούλη και Χατζηγάκη, οι πόρτες μας πάντα είναι ανοιχτές».

Σε άλλη κατεύθυνση ο Χρήστος Λάππας, ο οποίος επίσης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας. «Πιστεύω» είπε μιλώντας στον ίδιο σταθμό «ότι η πρόταση συνεργασίας που έκανε ο Δήμαρχος είναι κάτι το αυτοκτονικό, θα θυμίζουμε ανθρώπους που κολυμπούν στη θάλασσα και σφιχταγκαλιάζονται. Γιατί έπειτα όλος ο υπόλοιπος πολιτικός χώρος θα μείνει πεδίο ελεύθερο για τις άλλες παρατάξεις. Οι επιπτώσεις θα ήταν δυσμενείς και για τους δυο μας.

Είναι διαφορετικά όμως τα πράγματα για την περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλύτερη η περίπτωση μιας τέτοιας συνεργασίας παρά με τον κ. Παπαστεργίου. Γνωρίζω ότι κάποια μέλη της ομάδας ( Βαβύλης, Κατσιάνης) αντέδρασαν σε αυτή μου την πρόταση, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί στην ομάδα. Υπάρχουν και άλλοι που συμφωνούν και είναι περισσότεροι. Στο επίπεδο της συντονιστικής συμφωνούν οι 4 στους 5 για μια ευρύτερη συνεργασία».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης