Η Τρικαλινή εταιρεία επεξεργασίας χοιρινού κρέατος κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών.
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η «Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου», η οποία εκπροσωπήθηκε στην έκθεση από τα διευθυντικά της στελέχη, Χρύσα και Στέφανο Μαράβα, παρουσίασε τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, καταφέρνοντας να συνάψει συνεργασίες με μεγάλους εκπροσώπους του κλάδου των τροφίμων.
Η «Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου» με σεβασμό στον καταναλωτή και στόχο τη διαρκή βελτίωση, βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές της, με νέα χοιροτροφική μονάδα στη Φήκη, ιδιωτικό σφαγείο στην Πύλη και συνεχίζει στο μέλλον την πορεία που έκανε το όνομα της συνώνυμο της ασφάλειας και της ποιότητας.
Παράλληλα στην πλήρως καθετοποιημένη μονάδα προχωρά στην επεξεργασία και τυποποίηση χοιρινού κρέατος στη Πιαλεία Τρικάλων, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με τις απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλεια.
Στη «Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου» βρίσκουμε μεταξύ άλλων κιμά χοιρινό, Λαιμό χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπούτι χοιρινό, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα χοιρινή καρέ, Μπριζόλα Χοιρινή τεμαχισμένη κ.α..