Επιχειρείν

Ο “Θαλασσίτης”, ένα από τα πιο σπάνια κρασιά, στην Cava Alcohall

Ο «Θαλασσίτης» είναι το πασίγνωστο κρασί της Γαίας, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Οι παραγωγοί του πήραν την απόφαση να  παλαιώσουν το κρασί της ποικιλία Ασύρτικο σε βάθος 25 μέτρων στη θάλασσα της Σαντορίνης, εκεί που η θερμοκρασία είναι σταθερή, το σκοτάδι απόλυτο και κυρίως δεν υπάρχει οξυγόνο. Η χρονιά του 2014 έβγαλε σώες 250 φιάλες. Επιλεγμένες σε κάβες στην Ελλάδα. Μια από σήμερα βρίσκεται στην Cava Alcohall, στα Τρίκαλα.

Info  Αμαλίας 4-τηλ. 2431025005

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης