Τοπικά

Ο Τρικαλινός Β. Κρανιάς επανεκλέχτηκε πρόεδρος της ΠΕΠΤεΓ Λάρισας

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες της 25ης Ιουνίου 2017 και την ανάδειξη των επιτυχόντων την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Τε.Γ. Λάρισας.

Οι θέσεις του νέου Συμβουλίου είναι οι εξής:

Πρόεδρος Βασίλειος Κρανιάς
Αντιπρόεδρος Αντώνιος Ρούτσας
Γραμματέας Δήμητρα Παπανικολάου
Αν. Γραμματέας Παναγιώτης Ψιλούτσικος
Ταμίας             Νικόλαος Ζαχαρακούλης
Μέλος Αθανάσιος Βούλγαρης
Μέλος Παναγιώτης Καραλής
Η συμβολή των Γεωπόνων ΤΕ στον Αγροδιατροφικό και Κτηνοτροφικό Τομέα τόσα χρόνια είναι σημαντική, καθώς ο Αγρότης απευθύνεται σε Υπεύθυνο Επιστήμονα τόσο για την Παραγωγή του όσο και για το Ζωικό του κεφάλαιο. Οι Γεωπόνοι ΤΕ με τις γνώσεις τους θα συνεχίσουν να παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη την οποία κατέχουν αλλά και εμπλουτίζουν καθημερινά. Το ΤΤ της Π.Ε.Π.Τε.Γ. Λάρισας όπως και πολλά χρόνια θα συνεχίσει το έργο το οποίο έχει αναλάβει και θα είναι δίπλα στον Γεωπόνο ΤΕ, με κάθε τρόπο και μέσο, ώστε το επάγγελμά του να είναι προστατευμένο και εμπλουτισμένο με περαιτέρω γνώσεις, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Αγρότη – Κτηνοτρόφο.

Η Π.Ε.Π.Τε.Γ. θα είναι μπροστά στις εξελίξεις του Τομέα μας και θα υπερασπίζεται το επάγγελμά μας, το οποίο η Πολιτεία μας έχει παραχωρήσει, εφαρμόζοντας τα νόμιμα και κατοχυρωμένα επαγγελματικά μας δικαιώματα.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης